Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek geliyor.

Bu kapsamda Gaziantep Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, kurban vekaletini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere TDV’ye emanet etti.

Kaymakam Şahin ile bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Zeynel Abidin Akduman ve Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, Türkiye Diyanet Vakfında sürdürülen “2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” hakkında Şahin'e bilgi verdi.

İl Müftüsü Hazırlar, “Yeryüzünde iyilik egemen oluncaya kadar' şiarıyla yola çıkan ve milletimizin iyilik eli olan Türkiye Diyanet Vakfına yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Kaymakamımıza teşekkür eder, yaptığı hayrın Allah katında kabulünü dileriz." dedi

Şahin’in vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden Müftü Hazırlar, Kaymakam Şahin’e teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.
 

Editör: Mehmet Çalışkan