Gaziantep İl Müftülüğü tarafından Gaziantep Üniversitesi kampüsünde yapımı tamamlanan “Diyanet Genç Ofis” törenle hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, yakın zamanda daha kapsamlı bir Diyanet Gençlik Merkezinin faaliyete geçeceğini belirterek şunları kaydetti:

“Gençlerimizin kitaba ve bilgiye ulaşma noktasında kendilerinin rahatlıkla ulaşabileceği bir mekan oluşturduk. TDV yayınları başta olmak üzere birçok yayınevinin kitaplarından oluşan çok güzel bir kitaplığımız var. Çay ve kahve ikramıyla beraber manevi rehberlerimiz burada öğrencilerimizle burada olacak. Gaziantep Üniversitesinin en merkezi noktasında yer alan bu ofisin açılmasında bizlere destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Arif Özaydın’a teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin’in yaptığı dua ile Diyanet Genç Ofis faaliyetlerine başladı. 

Açılışın ardından Diyanet Genç Ofis’te bir süre gençlerle sohbet eden İl Müftüsü Hazırlar, gençlerin önerilerini değerlendireceklerini ifade etti. 

Gaziantep Üniversitesi içinde sürekli açık olacak Diyanet Genç Ofis’te öğrenciler kitap ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri gibi, vakit geçirme imkanına da sahip olacak.

Editör: Mehmet Çalışkan