"2020 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar,  din görevlileriyle birlikte kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Gaziantep İl Müftülüğünce düzenlenen “Camiler Ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri Valilik ziyaretiyle başladı.

Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, beraberindeki heyetle birlikte Vali Davut Gül’ü makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Dr. Hazırlar, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığını, bu yılki temanın ise ‘Cami ve İlim’ olarak belirlendiğini ifade ederek hafta dolayısıyla gerçekleştirilecek programlar hakkında bilgi verdi.

Vali Gül ise din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu da ziyaret eden heyet ‘‘Cami ve İlim’’ temasıyla gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Öte yandan Gaziantep İl Müftülüğünce Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, "Bireyin Kimlik ve Kişilik Gelişiminde Caminin Rolü" konulu bir Video Konferans programı düzenlendi.

Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğr. Üyesi. Prof. Dr. Halis Aydemir’in konuşmacı olarak katıldığı programda emekli olan din görevlilerine plaket takdiminde bulunuldu.

Editör: Mehmet Çalışkan