Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eskişehir Şubesi Kadın Kolları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında görev yapan sağlık çalışanlarına moral ziyareti yaptı, yemek ikramında bulundu.

TDV Eskişehir Şubesi Kadın Kolları ve gönüllüler tarafından hazırlanan ikramlar, filyasyon ekiplerinde görev yapan sağlık çalışanlarına ikram edildi.

TDV Eskişehir Şubesi Başkanı ve İl Müftüsü Bekir Gerek; “Gece gündüz demeden çalışan sağlık görevlilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Zorlu salgın sürecinin gerçek kahramanları sağlık çalışanlarımızdır.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden sağlık görevlileri ise “Bu dönemde millet olarak tek yürek olduğumuzu gördük. Özellikle vefa destek gruplarında yapılan çalışmalarla, halkı bilgilendirmeye yönelik vaaz ve sohbetleriyle müftülüklerimiz ve din görevlilerimizin emeği büyüktür. Biz de sizlere teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler.

Ziyarete Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, İl Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı Melek Zeytin, İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, ilçe sağlık müdürleri, TDV Eskişehir Şubesi Kadın Kolları ve gönülleri katıldı. 

Editör: Mehmet Çalışkan