Odunpazarı İlçe Müftülüğüne bağlı EOSB Kobi Camii ile İlçe Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğinde, çalışan gençlere yönelik futbol turnuvası düzenlendi.

Bir ayda tamamlanan turnuvada 8 farklı takım mücadele etti.

Final maçı sonrası düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Akın Ağca, İl Müftüsü Bekir Gerek, Ankara Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Bodur, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Hasan Kalın, Eskişehir Kızılelma Turan Derneği Başkanı Ahmet Hızlan ve fabrika yetkilileri ile turnuva takımları katıldı.

- Bu ülkeyi onlara emanet edeceğiz

Törende konuşan Vali Yardımcısı Ağca, "Gençlerimiz bizim için çok önemli. Çünkü bu ülkeyi onlara emanet edeceğiz. Onların hem ahlaki anlamda hem fiziki anlamda yetişmesi bizler için önemli bir husus. Bu turnuvayı gerçekleştiren İl Müftümüze, İlçe Müftümüze, desteği geçen tüm personelimize ve katkı sağlayan tüm firmalara ve en önemlisi de turnuvaya katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

- Hepiniz gönüllerimizin şampiyonusunuz

İl Müftüsü Bekir Gerek ise "Turnuvaya katılan firma sahipleri ve çalışan gençlerimize, organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür eder, tüm sene boyu yapılacak faaliyetlerde ve seneye daha büyük bir turnuvada bir arada olmayı Rabbimizden niyaz ederim. Tüm çalışan gençlerimiz, hepiniz bizim gönüllerimizin şampiyonusunuz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri verildi.

Törende Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş ve firma sahipleri tarafından gönderilen hediyeler de genç sporculara takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan