Eskişehir İl Müftülüğünce hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarında yürütülecek eğitim öğretim faaliyetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla istişare toplantı gerçekleştirildi.

Eskişehir Diyanet Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Kur’an kurslarındaki eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendiren İl Müftüsü Bekir Gerek, “Günümüz şartlarında çocuklarımızın profili değişti. Onun için bizlerde anlayışımızı ve metodumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Bizler baskılanmış bir çocuk profili değil, özgüveni olan, konuşan, sosyal aktivitelere katılan ve düşüncelerini söyleyebilen bir öğrenci profili istiyoruz. Bu bakımdan da çokça çocuk psikolojisi ifade eden kitaplar okumak ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Biz yaptığımız işin ulviyetini, zorluğunu ve meşakkatini çok iyi biliyoruz. Fedakarca çalışıp, çok güzel hizmetler yaptığınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

İl Müftü Yardımcısı Fatma Adsoy' un açış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantıda İl Müftülüğü Psikolojik Danışmanı Mehmet Akçeşme ve Eğitim Uzmanı İsmail Kaymak eğitim hizmetleri hakkında sunum yaptı.

Program, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman ve Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım'ın değerlendirmeleriyle son buldu.
 

Editör: Mehmet Çalışkan