Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek geliyor.
 
İl ve ilçe müftüleri ile din görevlileri de kurban bağışında bulunarak kampanyaya destek oluyor.

Bu kapsamda Mahmudiye İlçe Müftüsü ve TDV Mahmudiye Şubesi Başkanı Osman Çavuşoğlu, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu.

Vatandaşlara kurban bağışı için çağrıda bulunan Müftü Çavuşoğlu, "Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız uzun yıllardır vatandaşlarımızın vekaletlerini almak suretiyle, dil, din, ırk, mezhep, meşrep gibi sınıflandırma yapmayarak ihtiyaç duyulan her yere mesafe tanımaksızın muhtaç din kardeşlerimize ulaştırıyor. Dünyanın dört bir tarafında mağdur ve mazlum durumda olan ve bizden beklenti içerisinde olan din kardeşlerimize bu hizmeti vermek suretiyle, vatandaşımızın hayrına ortak oluyor. Kurban bağışlarımızla bayramda sadece kurban eti değil aynı zamanda bizim sevgimiz ve muhabbetimiz kardeşlerimize ulaşmaktadır.'' dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan