Mahmudiye İlçe Müftülüğü Suriyeli ailelere destek olmak amacıyla "Suriyeli Mazlumlar İçin Tek Yürek" sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Kampanyaya en anlamlı destek İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinden geldi.

Minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Suriyeli kardeşleri için bağışladı.

Öğrenciler, biriktirdikleri harçlıklarını İdlib'deki ihtiyaç sahibi kardeşlerine ulaştırılmak üzere, Mahmudiye İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mahmudiye Şubesi Başkanı Osman Çavuşoğlu'na teslim etti.

Miniklerin bağışını TDV adına kabul eden İlçe Müftüsü Çavuşoğlu, "Yürütülen kampanyaya çocuklarımız da duyarsız kalmadı. Aileleriyle birlikte destek verdiler. Çocuklarımızın aldığı eğitimin bu şekilde meyve verdiğini görmek bizler için mutluluk verici. Öğrencilerimizin gösterdiği bu güzel davranışın herkese örnek olmasını temenni ediyorum. Türkiye Diyanet Vakfı adına bu anlamlı bağış kampanyasına katkı sağlayan 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerimizi, öğreticilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Yavrularımıza ve böylesi duyarlı bireyler yetiştiren aileleri ile kurs hocamıza çok teşekkür ediyorum. Böyle çocukların yetişiyor olması geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan