Eskişehir İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi, tüm dünyada etkili olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında başlattığı "iyilik" hareketiyle, 'millete vefa' örneği sergiledi.

Pandemiyle mücadelede iyiliğin öncüsü olan din görevlileri, TDV gönüllüleri ve hayırsever iş insanları, Eskişehir Müftülüğünce 'Başarı ve Teşekkür Belgesi' ile ödüllendirildi.

"İyilik" hareketinde yer alan din görevlileri, TDV gönüllüleri ve hayırsever iş insanları ile kahvaltıda bir araya gelen İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi olarak din görevlileri, iş insanları ve hayırsever vatandaşların katılımıyla oluşturulan 'iyilik grupları' sayesinde, hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü olduklarını belirtti.

Bu hizmetlerin yeryüzünde iyilik hakim oluncaya kadar devam edeceğini belirten belirten Müftü Gerek, projeye destek olarak 'iyilik' yolunda gayret sarf eden herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Eskişehir’de 'iyiliğin öncüsü' olan iş insanları ile din görevlilerine "Başarı ve Teşekkür Belgesi" takdim edildi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek İl Müftülüğünde düzenlenen kahvaltı programına İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve 'iyilik' hareketinde yer alan iş insanları ile din görevlileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan