Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, beraberinde İl Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri ve Gençlik Koordinatörleri ile beraber Eskişehir’de bulunan Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’nu makamlarında ziyaret etti.
 

Ziyaretlerde öncelikle yeni atanan Rektörlere hayırlı olsun temennisinde bulunan Müftü Gerek; müftülük olarak üniversitelerle işbirliği içerisinde çalışmayı arzu ettiklerini belirterek, bilhassa üniversitelerde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik Diyanet Öğrenci Evleri, eğitim yardımları ve burslarla ilgili bilgiler verdi.

Rektörler ziyaretten ve öğrencilere yönelik yapılan önemli çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti. Devletin anayasal bir kurumu olan ve toplumu din konusunda aydınlatma görevi verilen Diyanet teşkilatı ve müftülüklerle işbirliği yapmaktan ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Editör: Mehmet Çalışkan