Eskişehir Müftülüğü, nakil ve emeklilik dolayısıyla görevinden ayrılan personele yönelik veda programı düzenledi.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Şahin Tütüncü, İl Müftülüğünün özellikle 15 Temmuz gibi zor ve kritik zamanlarda önemli hizmetler yaptığını belirterek tayini çıkan personele İl Müftülüğü hizmetlerine katkılarından dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Vali Yardımcısı İsmail Soykan ise yaklaşık bir yıldır İl Müftülüğünden sorumlu olduğunu belirterek İl Müftülüğünün çok aktif çalıştığını, toplumun her kesimine mesai mefhumu olmaksızın sürekli hizmet ederek verimli bir şekilde çalışmalar yürüttüğünü vurguladı.

Sonrasında kürsüye gelen İl Müftüsü Bekir Gerek şöyle konuştu:

“Bugün bizim için bir hüzün. Çünkü biz bir aileyiz ve bugün bu ailenin altı ferdine veda ediyoruz. Memurlukta gerçekten çok güzel insanlar ile tanışıyorsunuz. Gönül birlikteliği, fikir birlikteliği ve dava birlikteliği yapıyorsunuz. Gece gündüz demeden çalışıyor, sonra bir gün tayininiz çıkıyor, gidiyorsunuz. Yeni bir yuva, yeni bir düzen, yeni bir yer. Bir taraftan yeni yerdeki hizmetin telaşı devam ederken diğer taraftan eski dostluklar yavaş yavaş unutulmaya başlanıyor. Sonuçta çok kıymetli insanlarla bu muhabbeti devam ettirememenin üzüntüsünü yaşıyorsunuz.

Arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeden ve hizmet etmekten kaçınmadan güzel hizmetlerde bulunarak bu kubbede hoş bir seda bıraktılar. Yeni görev yerlerinde de bu sedayı devam ettireceklerine olan inancımız tamdır. Bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Hizmet ve katkılarından dolayı hem şahsım hem teşkilatım adına her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her daim sohbetimiz, muhabbetimiz, dostluğumuz daim olsun.”

Konuşmaların ardından görev yeri değişen ve emekli olan personele belge ile hediye takdim edildi.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen veda programına Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü ve İsmail Soykan, İl Müftüsü Bekir Gerek, müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve daire personeli katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan