Eskişehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla tanışma programı düzenlendi.

Programda üniversiteli öğrencilere hitap eden İl Müftüsü Bekir Gerek, Eskişehir Müftülüğünün; gençlik merkezleri, Kredi Yurtlar Kurumunda görevli manevi rehberler ve düzenlenen sosyal ve kültürel din hizmeti faaliyetleriyle, bütün gençlere ulaşmanın ve onlarla tanışmanın gayreti içerisinde olduğunu belirterek, “Bizim geleceğimizi kendilerine emanet edeceğimiz en büyük varlığımız gençliğimizdir. Akademik bilginin yanında dini hayatla, manevi değerlerle bezenerek yetişen gençlerimiz, varlığımıza değer katmaktadır." ifadelerini kullandı.

İl Müftüsü Bekir Gerek'in konuşmasının ardından öğrencilerin soru, görüş ve taleplerinin de dinlendiği program, hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Eskişehir Öğretmen Evi'nde düzenlenen programa İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım Altuner, gençlik koordinatörleri, manevi rehberler ile Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan