Eskişehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesince sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yetim çocukları sevindirmek amacıyla; "Bu Bayram Bir Çocuğun Elinden De Sen Tut" sloganıyla bir yardım kampanyası başlatıldı.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen kampanya tanıtım toplantısında konuşan İl Müftüsü ve TDV Eskişehir Şubesi Başkanı Bekir Gerek, başlatılan kampanyanın çok anlamlı olduğunu vurgulayarak tüm vatandaşları 'bir çocuğu da sen giydir, bir çocuğu da sen sevindir' şiarıyla çıkılan bu iyilik hareketine katılmaya davet etti.

"Birlikte Eskişehir’imize, ülkemize ve insanımıza güzel hizmetler yapabiliriz" diyen Müftü Gerek, kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti. 

Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayram sevinci yaşatmak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında bir çocuğun giyim bedeli 100 Türk Lirası olarak belirlendi.

Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi adına açılan bağış hesabına veya TDV Eskişehir Şubesine makbuz karşılığı, 'şartlı bağış' adı altında bağış yapılabilecek.

Yapılan her bir bağış ile 100 TL tutarında çocuk giyim kartı alınarak Vakıf gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Editör: Mehmet Çalışkan