Emniyet Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 176’ıncı yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Çat İlçe Müftülüğü Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek Merkez Camii’nde düzenlenen programda, din görevlileri tarafından Kur’an’ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, ilahiler seslendirildi.

Görevleri başında şehit düşen Polis Teşkilatı mensupları başta olmak üzere tüm şehitler için okunan Hatmi Şeriflerin duası, İlçe Müftüsü Sebahattin Erdoğan tarafından yapıldı.

Program, ikramlarla son buldu.

- Müftü Erdoğan'dan emniyete ziyaret 

Öte yandan Çat İlçe Müftüsü Sebahattin Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek emniyet mensuplarının Polis Haftasını tebrik etti.

İlçe Müftüsü Sebahattin Erdoğan, "Güvenlik güçlerimiz bizim göz bebeğimizdir. Dualarımız milletin huzuru, devletin bekası için gece gündüz çalışan askerimiz ve polisimiz içindir.  Bu vesileyle vatan uğruna feda-i can eyleyen şehitlerimizi rahmetle anıyor, bizlere emanet kıldıkları bu vatan için hep birlikte çalışmaya, üretmeye, hayırlı hizmetlerde bulunmaya muvaffak olabilmeyi rabbimden niyaz ediyorum." ifadelerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yıldız ise “İlçe Müftümüz Sebahattin Erdoğan nezdinde her daim emniyetin ve milletimizin yanında olan din görevlilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan