Çat İlçe Müftülüğü tarafından İlçe Halk Kütüphanesinde Diyanet Yayınları köşesi oluşturuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan eserlerle İlçe Halk Kütüphanesinde köşe oluşturuldu.

İslam’ın okumaya ve öğrenmeye verdiği önemi ifade eden İlçe Müftüsü Sebahattin Erdoğan, “Esasen İslam medeniyetinin temel taşı kitaptır. Alanında uzman ve yetkin kişilerin yetiştirilmesi için kitaplar eşsiz bir değerdedir. Çatlı hemşerilerimiz ve gençlerimizin kitaplar konusundaki iştiyakı bizim de gayretimizi artırıyor.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından okuyucunun hizmetine sunulan kitapları gençlerle buluşturmak istediklerini belirten Müftü Erdoğan, “Yaklaşık 400 kitaptan oluşan bir seriyle İlçe Halk Kütüphanesinde Dini yayınlar köşesi oluşturduk. Aklın en iyi ilacı olan kitapların gençlerimiz sahih bilgiyle donanmasına yardımcı olmasını ve geniş bir ufuk ve bakış açısı kazandırmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Kitap hediyesinden duydukları memnuniyeti ifade eden İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Bayram Laçin’de, İlçe Müftülüğüne ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

 
 

Editör: Mehmet Çalışkan