Diyanet Haber Koordinatörlüğü, taşra teşkilatından haber akışını hızlandırmak ve kaliteli haberleri takipçileriyle buluşturmak amacıyla 81 il ve ilçelerinde görev yapan personele yönelik tanışma kaynaşma faaliyetleri sürdürüyor.

Bu kapsamda Erzurum İl Müftülüğünün ev sahipliğinde ilçe müftülerine yönelik “Çevrimiçi Tanışma Toplantısı” düzenlendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi düzenlenen toplantıya, Diyanet Haber Koordinatörü Adil Elzerey, Diyanet Haber Editörü Ramazan Arslantaş, Erzurum İl Müftü yardımcısı Cahit Küçükyıldız ve ilçe müftüleri katıldı.

“Diyanet Haber” hakkında ilçe müftülerini bilgilendiren Diyanet Haber Koordinatörü Adil Elzerey Erzurum İl Müftülüğüne, düzenledikleri program nedeniyle teşekkür ederek müftülüklerden gelen haberlerin çok değerli olduğunu bu kapsamda her ilçeden Diyanet Haber Merkezine içerik sağlayacak personelle tanışmak, haber gönderme yöntem ve teknikleri üzerine çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

Diyanet Haber Editörü Ramazan Arslantaş ise “Haber Yazma Teknikleri” konulu bir sunum yaptı. Arslantaş doğru yazım teknikleriyle oluşturulmuş haberlerin en iyi hale getirilerek hızlı bir biçimde halka ulaştırılmaya çalışıldığını ifade etti.

Toplantı sonunda İl Müftü Yardımcısı Cahit Küçükyıldız, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan