Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Suriye'nin İdlib kentinde savaş mağduru aileler için, "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" temasıyla inşa edilen İyilik Konutları'na, din görevlilerinin desteği sürüyor.

Bu kapsamda Elazığ Palu İlçe Müftülüğü personeli ve din görevlileri, TDV’nin "İyilik Konutları" kampanyasına destek olmak amacıyla din görevlileri arasında bir kampanya başlattı.

Bir konut bedeli bağış toplayan din görevlileri, bağışı "İyilik Konutları" inşaatında kullanılmak üzere Palu İlçe Müftüsü ve TDV Palu Şube Başkanı Ayet Usta'ya teslim etti.

Bağışı TDV adına kabul eden İlçe Müftüsü Usta,“Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye'de çadırlarda yaşayan ve zor şartlarda bulunan ailelere yönelik Türkiye geneli başlatılan yardımlar devam ediyor. Biz de Palu Müftülüğü olarak hocalarımızla aramızda bir nebze de olsa yardım edebilmek adına imamlarımız ve müezzinlerimizle yardımda bulunduk. Hocalarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Vatanımızı ve milletimizi muhafaza eylesin.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan