Elazığ İl Müftülüğü, Fırat Üniversitesi koordinesinde çok sayıda katılımcı ile üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen Kariyer Fuarı’na katıldı.

Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde 11 farklı üniversiten paydaşlığında düzenlenen fuarda üniversite öğrencilerinin kariyer ve işe alım mülakatları, staj başvuruları ve iş dünyası hakkında bilgi sahibi olmalarının amaçlandığı bwlirtildi.

Kurum ve kuruluşların stant açarak faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunduğu fuarda Elazığ İl Müftülüğü de stant açtı.

Müftülük standını ziyaret eden üniversite öğrencilerine Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtları ile gençlik merkezlerinde sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Tanıtım standını ziyaret eden İl Müftüsü Selami Aydın, “Diyanet İşleri Başkanlığı ve müftülükler olarak milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir gençliğin yetişmesi için yaptığımız çalışmaların tanıtımını amaçladık. Ayrıca farklı üniversitelerden ilimize gelen gençlerle yakından ilgilenmek adına bu standı açtık.” dedi.

Standı ziyaret eden öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları hediye edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan