Elazığ Müftüsü Selami Aydın, İl Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirilen hain saldırının 4. yıl dönümünde Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Celal Sel’e böylesi saldırıların tekrar yaşanmaması adına temennilerini ileten Müftü Aydın, menfur saldırı sonucu şehadet şerbetini içen şehitler için Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti.

Müftü Aydın, "Hainlere geçit vermeyen aziz şehir Elazığ'da 18 Ağustos 2016 tarihinde yapılan hain terör saldırısının 4. yıl dönümünde şehitlerimizi unutmadık. Alçak saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum." dedi.

Dünyanın her noktasında bu aziz vatan için toprağa düşen şehitlerin asla unutulmayacağını ve onları hep rahmetle yad edeceklerini belirten Emniyet Müdürü Celal Sel ise Müftü Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Müftü Aydın daha sonra bombalı saldırısı sonucu zarar gören Emniyet binasının bulunduğu alanda hizmete açılan Millet Bahçesi’nde 3 polisimizin şehit olduğu noktayı ziyaret etti.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne 18 Ağustos 2016 tarihinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca bombalı araçla düzenlenen saldırıda 3 polis memuru şehit olmuş, 251 kişi yaralanmıştı.

Editör: Mehmet Çalışkan