Düzenlenen kermesimize müftülük personelinden bir grup ve Süreyya Hanım Kız Kur’an kursu öğrencileri, basın mensupları ve bazı vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin; “Bu tür kermesler, sadece maddi değil, manevi kazançları da beraberinde getiren hizmetlerdir. Burada stantlara konulan ürünler, el emeği göz nuru çalışmalar, sahiplerine büyük hayır kazandırmaktadır. Bunların halka ulaşması için çalışan görevliler, sevap kazanmaktadırlar. Burada alışveriş yapanlar da, düzenleyenler de, bir şekilde maddi-manevi destek verenler de hep hayırda yarışmaktadırlar. Buna vesile olanlar da öyledir. Dolayısıyla, nereden bakılırsa bakılsın, kermesler hayırlı girişimlerdir. İnşallah niyet hasıl olur emeği geçenleri şimdiden tebrik ediyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

Kermesin düzenlenmesi ile ilgili koordinatör ve il uzman vaizi Emine Sağlam, “kermesin bir hafta süre ile devam edeceğini, bu kermeste el emeği göz nuru olan malzemelerin hazırlanmasında, bu hale getirilmesinde başta hanımlarımız olmak üzere duyarlı insanlarımızın destekleri ile bu kermesten elde edilecek olan gelir ile bu kurslarımızın kısmen de olsa eksiklikleri giderilmiş olacaktır” diye açıklamalarda bulundu.
 

Editör: Mehmet Çalışkan