Elazığ Fırat Üniversitesi Akademi Camii bünyesinde, 11 Mart 2019 Pazartesi günü resmi açılışı yapılarak gençlerin hizmetine sunulacak olan Gençlik Merkezi Üniversite Temsilciliği ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Üniversite Temsilciliği’nde hayır kermesi düzenlendi.

Her iki temsilciliğin tanıtımı amacıyla düzenlenen kermes üç gün boyunca açık kalacak.

Kermesin açılışında İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, İl Müftü Yardımcısı Hatice Arslan,  Elazığ Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü görevlileri ile gençlik merkezlerinden sorumlu manevi rehberler hazır bulundu.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kermeste gençlerle yakından ilgilenen Müftü Sarıkaya, merkezin gençlerin buluşma, ders çalışma ve sosyokültürel faaliyetlerde bulunacağı güzel bir mekân olduğuna işaret etti.

Sarıkaya; haftanın iki günü erkek, iki günü ise kız öğrencilere 12.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek merkezde İl Müftülüğü manevi rehberlerinin de görev yapacağını ifade etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak her zaman gençliğin yanında ve hizmetinde olduklarını hatırlatan Sarıkaya, merkezin hayırlı faaliyetlere ev sahipliği yapacağına vurgu yaptı.

Üniversite Gençlik Merkezi'nin 11 Mart 2019 Pazartesi gününden itibaren hizmet vereceği bildirildi.


 

Editör: Mehmet Çalışkan