Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi işbirliği ile TDV’nin yürütmüş olduğu "Anne Eli Değmiş Gibi" Projesi kapsamında Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi (alkü)'nde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesinin gönüllü anneleri tarafından hazırlanan iftar yemekleri yendi ve yapılan yemek duasına hep birlikte amin denildi.

Alanya Gençlik Merkezinde düzenlenen iftar programına ALKÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Prof. Dr. Mehmet Kılıç, Genel Sekreter Yardımcısı Onur Ocakdan, Öğretim Görevlisi Tahir Fatih Dikici, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu, TDV Alanya Kadın Sorumlusu Medine Karacabay ve TDV Alanya Şubesi gönüllü anneleri de katıldı.

Programla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu, şöyle konuştu:

"Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde gelişmelerine ve yetişmelerine yardımcı olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ailelerinden uzakta Ramazan ayını geçiren Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi öğrencilerine aile sıcaklığını hissettirmek amacıyla Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi işbirliği ile TDV’nin yürütmüş olduğu 'Anne Eli Değmiş Gibi' Projesi kapsamında iftar programı organize ettik. Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesinin gönüllü anneleri tarafından hazırlanan iftar yemeklerini gençlerimize ikram ettik. Ardından ise gençlerimizle tanışıp sohbet etme imkanı bulduk. Bu vesileyle davetimize icabet eden ALKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu ve Prof. Dr. Mehmet Kılıç’a, Genel Sekreter Yardımcısı Onur Ocakdan’a, Öğretim Görevlisi Tahir Fatih Dikici’ye, üniversiteli gençlerimize; programımızın düzenlenmesinde büyük emeği olan TDV Alanya Kadın Sorumlusu Medine Karacabay’a ve TDV Alanya Şubesi gönüllü annelerine çok teşekkür ediyorum."

Editör: Mehmet Öztürk