Düzce Valiliği, Düzce İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi iş birliğinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımı tamamlanan Ertan-Nihat Yılmaz 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan İl Müftüsü Hüseyin Can, “çocuklarımıza insani değerleri, bilimi, sanatı ve Kur’an-ı Kerim’i okuma ile anlamayı öğreteceğiz.” dedi.

Müftü Can şöyle devam etti:

“Bu yıl 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarına bir yenisini daha ekledik. Hayırsever Ertan- Nihat Yılmaz başta olmak üzere emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu ve diğer kurslarımızda çocuklarımız için sınıf ortamı, oyun odası, masa-sandalyeler, ilgi köşeleri, havalandırma, zemin, lavabolar gibi mekâna dair şartların her biri titizlikle hazırlandı. Bunun yanında alanında uzman öğreticilerimiz görev yapmakta. Burada eğitim alacak çocuklarımıza İslâm ahlakını öğreteceğiz. Çocuklarımızın karakterlerinin oturmaya başladığı bu çağlarda, Kur’an-ı Kerim eğitimi almaları çok önemli. Bu bakımdan ailelerin çocuklarını 4-6 yaş Kur’an kurslarına göndermeleri gerekiyor.”

İl Müftüsü Hüseyin Can tarafından yapılan duanın ardından Ertan-Nihat Yılmaz 4-6 Yaş Kur’an Kursu hizmete açıldı.

Açılışın ardından katılımcılarla birlikte Kur’an Kursu gezildi. 

Düzce Valisi Dağlı’dan ziyaret

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, yapımı tamamlanarak hizmete açılan Ertan-Nihat Yılmaz 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Açılış törenine İl Müftüsü Hüseyin Can, kursun yapımında katkısı bulunan Ertan ve Nihat Yılmaz ile kurs öğreticileri, öğrenciler ve aileler katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan