Diyarbakır İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Diyarbakır Şubesi Kadın Kolları iş birliğinde "İyilik Atölyesi" açıldı.

Elde edilecek gelir ile öğrencilere burs verilecek

Açılışta konuşan Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, "Açılışını yapmış olduğumuz 'İyilik Atölyesi' hayırlara vesile olsun. Kadın Kolları'nda görev yapan gönüllülerin el emekleri ile birçok faaliyetin gerçekleşeceği bir yer olacak inşallah. Kadın Kolları'nın yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip ediyor ve elimizden gelen desteği veriyoruz. Atölyemizden elde edilecek kazancın hayırlı hizmetlerde kullanılacağını ifade etmek isterim. Öğrencilere burs imkanı olacak, yetimlere ve yardıma muhtaç ailelerin ihtiyacını karşılayacak bir mekan olacak." dedi.

İyilik Atölyesi'nin TDV Kadın Kolları'nda görevli gönüllülerin "iyilik" için bir araya gelecekleri bir mekan olması hedefleniyor. 

Gönüllüler tarafından hazırlanacak ürünlerin satılmasıyla elde edilecek gelir ile Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şubesi tarafından öğrencilere burs imkanı sağlanarak yetim çocuklar ve yardıma muhtaç vatandaşlara da destek olunacak.

Editör: Mehmet Çalışkan