Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, dini ve hayri hizmetleri yerinde görmek için Lice ilçesini ziyaret etti.

Lice programına İlçe Müftülüğü ziyareti ile başlayan Müftü İmamoğlu, yeni atanan İlçe Müftüsü Dindar Basma’ya hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Lice İlçe Müftüsü Basma ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek personeli adına İl Müftüsü İmamoğlu’na teşekkür etti.

-Lice Diyanet Gençlik Merkezi ziyareti

Lice gençliği adına önemli projeler yürüten Lice Diyanet Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden il Müftüsü İmamoğlu, daha önce yürütülen "Lice Gençliği Ecdad Yolunda" projesi hakkında bilgi aldı. Projeyi faaliyete geçmesinde emeği olan Diyanet Gençlik Merkezi Koordinatörü Vedat Orak’ı tebrik etti.

-Yaz Kur'an Kursu öğrencileri

Lice Hacı Sait Özşanlı Kuran Kursunu ziyaret eden İl Müftüsü İmamoğlu, Kur'an kursu öğrencileri ile bir süre sohbet etti. Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ile soru-cevap yapıp bilen öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi. Görevlilerden bilgi alan Müftü İmamoğlu, Yaz Kur’an kurslarının okul çağındaki çocuklar için önemine dikkat çekerek çocuklarını kurslara gönderen velilere teşekkür etti. Ardından Lice Yeşil Burç Camii'ine geçti.

-Lice halı kursu

Lice Halı Kursu Atölyesini ziyaret eden İl Müftüsü İmamoğlu, kursiyer ve eğitmenler ile sohbet ederek dokunan halıları inceledi.

-Esnafa ziyaret

Lice Eski Ulu Camii'yi ziyaret eden İl Müftüsü İmamoğlu, Lice Öz Yıldız Pasaj Camii'nde vaaz verdi. Hutbe irad ederek Cuma Namazı kıldırdı. Namazın ardından cami cemaatiyle hasbihal edip hal ve hatırlarını sordu. Cami çevresinde bulunan esnafları da ziyaret etti.

- Taziye ziyaretine de bulunuldu

Lice Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Evlice'yi makamında ziyaret eden İl Müftüsü İmamoğlu, Lice Kaymakamı Muhammed Evlice, Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Fatih Çatmakaş ve Lice İlçe Müftüsü Dindar Basma ile Duru Kavacık Köyünde Trafik Kazası Geçiren 11 Yaşındaki çocuğun taziyesine katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan