Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü, "2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen "Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması" sonucunda Amasya’da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. 

İl Müftülüğünde koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen törende İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, dereceye giren gençleri tebrik ederek ödüllerini takdim etti.

İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde İl Müftülüğünce gençlere yönelik yürütülen çalışmalarından bahsederek şunları kaydetti:

“Böyle ulvi bir konuda yarışmaya katılmak, dereceye girmek gurur vesilesi. Her yarışma bir emek ister, bu emeği sergilemeden hiçbir şey elde edilemez. Emek harcayarak bunun sonucunda da bir netice elde etmenizden dolayı sizleri, yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, gayretli çalışmalarından dolayı İl Gençlik Koordinatörlerimize de teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin yolunu, ufkunu açmak ve sizlere her konuda yardımcı olabilmek için buradayız. ”

Takdim de İl Müftü Yardımcısı Emine Uysal, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Seyhan Elmacı, İl Gençlik Koordinatörleri Murat Pekel ve İlknur Epcim’de hazır bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan