Kayapınar İlçe Müftülüğü Hiranur Kız Kur’an Kursu öğreticileri ile Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler, Türkiye Diyanet Vakfınca İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na destek oldu.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye'nin İdlib kentinde savaş mağduru ailelere yönelik; “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek her geçen gün artarak devam ediyor.

İç savaşın başladığı 2011 yılından beri mağdur ve mazlum Suriye halkını bir an olsun yalnız bırakmayan Türkiye Diyanet Vakfının; "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" sloganıyla bölgede inşa ettiği İyilik Konutları'na, toplumun tüm kesimlerinden destek geliyor.

Bu kapsamda Kayapınar İlçe Müftülüğüne bağlı Hiranur Kız Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri, İyilik Konutları projesine bağışta bulundu.

Kur'an kursu öğreticileri ile öğrenci ve velilerin yaptığı yardımlar, Türkiye Diyanet Vakfı Kayapınar Şubesi Başkanı ve İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş'a teslim edildi.

İlçe Müftüsü Yıldızbaş, yardımları TDV adına kabul ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Yıldızbaş, Kur’an kursu öğreticileri nezdinde öğrencilere ve velilerine, yaptıkları bu anlamlı bağış dolayısıyla teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan