Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonuna destek oldu.

İlçe Müftü Vekili ve Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş’tan Türkiye Diyanet Vakfı 2020 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında bilgi alan Kaymakam Büyüknalçacı, "Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız devletimizin güvenilir ve şeffaf bir kurumudur. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurbanımı gönül rahatlığıyla Türkiye Diyanet Vakfına bağışlıyorum." dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının yurt içinde ve yurt dışında yüz binlerce ihtiyaç sahibine umut olduğunu söyleyen Büyüknalçacı, "Bu kampanya dünyanın birçok yerinde ihtiyaç sahibi insanlara ülkemiz insanının elini uzatmasını sağlamaktadır. İslam’ın kardeşliğini kalplere taşımaktadır." ifadelerine yer verdi.

İlçe Müftü Vekili ve Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ise "Kaymakamımıza yaptığı bağıştan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kaymakamımız dün göreve başlamasına rağmen bugün bizleri davet edip kurban bağışını Vakfımıza emanet etti." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan