Sur ilçe müftülüğünde görevli memurlar ve din görevlileri, aralarında başlattıkları “Her Ay Maaşımdan İnfak Ediyorum” etkinliği kapsamında biriken sadakalar ile Sur'a yardıma muhtaç 24 çocuğa bayram öncesi kıyafet alarak sevindirdiler.

Sur iİçe Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu yaptığı açıklamada, "Peygamber efendimiz bir hadisi şeriflerinde şöyle buyuruyor: 'Kıyamet Günü Müminin serinleyeceği gölgelik (verdiği) sadakalardır' buyurarak yaptığımız sevaplar diğer dünya da bize esenlik olarak dönecektir" dedi. 

Din görevlilerine teşekkür eden Fakirullahoğlu, böyle bir yardımlaşma ve dayanışma örneği içinde bulunan personellerimizi bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. 

Yardım faaliyetini duyan vatandaşlar müftülükte görevli personel ve din görevlilerine teşekkür ederek “Din görevli kardeşlerimiz bir yandan ibadetlerimizi yapmamızı sağlarken diğer yandan Allahın emirlerini yaparak ve yaşayarak insanlara örnek olacak davranışlarda bulunuyorlar. İhtiyaç sahibi çocuklara yardımların yapılması onların daha huzurlu ve mutlu olmasına sebep olurken, çocuklarımızın mutlu ve huzurlu olması hepimizin mutlu ve huzurlu olmamızı sağlıyor. Emeği geçen bütün sur ilçesi personellerimize teşekkür ediyoruz.”

Sur ilçe müftülüğünde alınan bilgiye göre infak etkinliğinin artarak devam edeceği, bir sonraki hedeflerinin de bir köy okulunu kardeş seçerek öğrencilerire kırtasiye yardımı yapılacak.

Editör: Mehmet Çalışkan