Dicle Üniversitesi kampüsünde bulunan Diyanet Genç Ofis’te düzenlenen programda öğrencilerle sohbet eden Müftü Karabayır, tecrübe paylaşımında bulunurken öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Karabayır gençlere yaptığı konuşmada, "Sizlerle bugün buluşmaktan gerçekten memnuniyet duydum. Geleceğimiz olan siz değerli öğrencilerimizi misafir etmek arzumuzdu. Sağolsun Dicle Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç bize bu mekânı sağladı, bunun için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sizlere ulaşmak için bu mekân bize çok fayda sağladı. Sizlerle ilgilenmeye gayret gösteren Müberra Aktürk hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Size sahih ve doğru bilgiyi ulaştırma noktasında elimizden gayreti göstereceğiz. Geleceği parlak birer fert olarak vatanına ve milletine faydalı olacaksınız. Ailenizin yüz akısınız. Yapacağınız hizmetlerden dolayı ebeveynleriniz sizinle gurur duyacaktır. Genç ofiste size her daim yardımcı olacak hocalarımız olacaktır. Her sorununuzu rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Din görevlisi hocalarımız da sizinle özel ilgilenecektir. Hiç şüpheniz olmasın. Kitaplığımızda Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarımız ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınevimize ait tüm kitaplar mevcuttur. İstifade edebileceğiniz bir mekan ve zamanınızı dolu dolu geçireceğiniz bir yer oldu. Hamd olsun.” şeklinde konuştu.

Programa Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Yıldızbaş, Sur İlçe Müftüsü İlhan Günay, Din Hizmetleri Uzmanı Ömer Yakut, Diyanet Genç Ofis Manevi Danışmanı Müberra Aktürk ve üniversite öğrencileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan