Bağlar İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca (ADRB) Yaz Dönemi Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Bu Yaz Kursumda Kelebekler Huzur Buluyor" adlı proje hayata geçirildi.

Proje kapsamında Yaz Kur’an Kursu'nda eğitim gören 7-15 yaş arası çocuklar ziyaret edildi.

Bağlar İlçe Müftülüğü ADRB görevlileri ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar İlçe Müftülüğü Kadın Kolları gönüllüleri, Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik çeşitli aktiviteler düzenliyor.

"Ahlakî Değerler" ve "Adab-ı Muaşeret" gibi çeşitli konularda bilgiler veren görevliler, her hafta farklı bir konu ve etkinlikle kurslarda eğitim gören öğrencilerle bir araya geliyor.

Buluşmalarda Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine çeşitli hediyeler veriliyor, ikramlarda bulunuluyor.

Projeye dair açıklamalarda bulunan Vaiz Gülten Gümüş Andiç, "Yaz Kur’an Kursu süresince Bağlar ilçemizde bulunan tüm kız Kur’an kurslarını ziyaret ederek belirli konu ve etkinlikler çerçevesinde 7 ile 15 yaş arası çocuklara aktiviteler düzenleyeceğiz. Etkinliklerle uygulamalı olarak öğrencilere ahlaki bilgileri öğretmek istiyoruz. Tüm meslektaşlarıma ve desteğini esirgemeyen TDV Bağlar Kadın Kolları gönüllülerine teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan