Dönem boyunca uzaktan eğitim yöntemiyle sürdürülen eğitimler çerçevesinde öğrenciler, değerler eğitimiyle birlikte çeşitli oyunlar oynadı.

Yarıyıl tatiline girerken “Fatih 4-6 Yaş Kur’an Kursunda” İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş’un da katıldığı karne töreni düzenlendi.

Törende ‘’Öğrencilerimiz arkadaşlarından ve öğretmenlerinden uzak kaldıkları için çok üzülmüştü’,’ diyerek sözlerine başlayan İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, “görüyorum ki öğretmenlerimizin özverisi, fedakarlığı ve siz bilinçli velilerimizin katkılarıyla bir eğitim öğretim yılının daha birinci yarsını bitirdik. Öğrencilerimiz uzaktan eğitimle de olsa derslerine devam noktasında ellerinden geldiği kadar bizleri yalnız bırakmadılar. Uzaktan eğitimle de olsa eğlendiler, oynadılar. Bu süreç zorlu bir süreç ve hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz alışılmışın dışında gayret gösterdikleri için tatili de fazlasıyla hak ettiler. Remziye Hocamızın nezdinde bütün hocalarımızın başarılarının devamını diliyor, sizin nezdinizde de bütün velileri tebrik ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Program öğrenciler için düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan