Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında, il ve ilçe müftülükleri koordinesinde gençlere yönelik sosyal ve kültürel içerikli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Diyarbakır İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce gençlere yönelik “Başarı İçin Ailenle Hayata Gülümse” konulu konferans düzenlendi.

Kayapınar İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan konuşmacı olarak katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Nihat Koç; "seminerle, aile bağlarının ve aile içi iletişimin güçlendirilmesini, kadın-erkek psikolojisinde eşlerin karşılıklı olarak birbirlerini anlamalarını ve geleceğe yönelik gençlerde bir mefkûre edindirmeye yardımcı olmayı amaçladıklarını" belirtti.


 

Sonrasında "Başarı İçin Ailenle Hayata Gülümse" konulu konferansını vermek üzere kürsüye davet edilen Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, aile bireylerinin karşılıklı olumlu iletişim içinde olmalarının, aile bireylerinin eğitimini ve sosyal başarısını artıracağını belirterek teknolojinin yanlış kullanımının aile üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.

Editör: Mehmet Çalışkan