Ve çocuklar hayat kitabı Kur’an-ı Kerim ile buluştu. Türkiye genelinde 90 bini aşkın camide 3 milyonu aşkın öğrenci için “2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları”nda eğitim öğretim başladı.

Yaz Kur’an Kursları Açılış Programının Detayları Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı, 27 Haziran Çarşamba günü Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla, Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı Özel Frekanstan Canlı Yayınlanacak

Özel Frekanstan naklen yayınlanacak olan açılış programı, saat 11.00’de başlayacak. Programda, yaz Kur’an kurslarında eğitim alan minikler, Kur’an-ı Kerim tilaveti sunacak, ilahiler okuyacak.

"Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi"

Kur’an kurslarında 25 Haziran’da başlayan eğitim öğretim 17 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu yıl “Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” sloganıyla başlayan kurslarda, milyonlarca çocuğa Kur’an-ı Kerim eğitimi başta olmak üzere, temel dini bilgiler ve Hz. Muhammed’in hayatına dair bilgiler verilecek.

Ayrıca kurslara gelen çocuklara; doğruluk, dürüstlük, şefkat, merhamet, sevgi, saygı, hak, adalet, paylaşma ve yardımlaşma gibi başlıklar altında güzel alışkanlıklar kazandırmaya yönelik eğitimler de verilecek.

Editör: Mehmet Çalışkan