Korona virüs tedbirleri kapsamında zamanının çoğunu evde geçirenler için ramazan ayı boyunca mukabele, iftar - sahur programları, “Cuma Hutbesi”, sohbet, eğitim, Hadis ve Kur’an-ı Kerim dersleri ile cami iklimini evlerinize taşıyan Diyanet TV, ramazan bayramının bereket ve mağfiretini de bayrama özel programlarla izleyiciyle buluşturacak.

“Bayram Özel Programı”

Rahmet ve mağfiretiyle gönüllerimizi kuşatan, kul olmanın şuurunu ve ibadetin huzurunu yaşatan Ramazan-ı Şerifin ardından bayramın ilk sabahı ekranlara gelecek olan “Bayram Özel Yayını” ile ramazan bayramının birinci günü idrak edilecek.

Birbirinden değerli konukların sohbetleri ve ilahilerle izleyiciyle buluşacak programda, korona virüs tedbirleri kapsamında bayramı evlerinde geçirenler için tavsiyelerde bulunulacak.

“Bayram Özel Programı” Necip Karakaya’nın sunumuyla saat 10.30’da Diyanet TV’de…

 “Bayram Selamı”

"Ramazan ve Sorumluluk Bilinci" temasıyla idrak edilen ramazan ayı sonrasında ramazan bayramının ilk gecesi ekranlara gelecek ve bayram boyunca devam edecek “Bayram Selamı” adlı programın ilk konuğu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş oldu.

Üç gün süreyle ekranlara gelecek “Bayram Selamı”nda birbirinden değerli konukların sohbetleriyle bayramı evlerinde geçirenler için bayramda yapılacak ibadetler anlatılacak, Müslümanlara ramazan bayramını nasıl geçirecekleri hakkında tavsiyelerde bulunulacak.

“Bayram Selamı” Selman Tuna’nın sunumuyla ramazan bayramı boyunca her gün saat 21.30’da Diyanet TV’de…

Diyanet TV Canlı Yayınını İzlemek İçin TIKLAYINIZ>>>

Editör: Mehmet Çalışkan