Vatandaşların ramazan ayını daha verimli ve bereketli geçirmeleri için birbirinden farklı programlarla evlere konuk olacak olan Diyanet TV, ramazan ayı için tüm hazırlıklarını tamamladı.

İftar ve sahurun bereketli vakitlerinde kıymetli konu ve konukları ekranlara taşıyacak olan Diyanet TV, Türkiye’nin çeşitli illerinden de ‘Oruç Kardeşliği’ programıyla ekranlara gelecek.

Bereket ve mağfiret ayı olan ramazanın vatandaşlar için daha verimli geçmesi için her güne ayrı programlar hazırlayan Diyanet TV’nin ramazan ekranında ‘İnfak Ayetleri’, ‘Ramazan Hatıraları’, ‘Bayram Selamı’, ‘Etkinliklerle Ramazan’ gibi birçok yeni program yer alacak.

Diyanet TV’nin en çok izlenen programlarından olan ‘Mizan’, ‘Diyanet’e Soralım’, ‘İlmihal’ gibi devam eden programlar da, bereket ayında vatandaşın ramazana dair kazanımlarını artırması için içeriklerini ramazan ayına özel hazırlayacak.

‘Ailemizin Hekimi’yle oruç ve beslenme konusunda dikkat etmemiz gereken sağlık soruları cevap bulacakken ‘İlmihal’ ile de oruca dair fıkhi sorularımız yanıt bulacak.

Kur’an ayı olan ramazanda mukabeleler ‘Kuran’ın Dilinden’, Necdet Çağıl ile Kur’an Sohbetleri’ programları da bizi ramazanda Kur’an iklimine taşıyacak. Hz. Peygamber'in hayatının örnekliği ve hadis derslerinin yer alacağı programlar da yine Diyanet TV’nin ramazan ekranında olacak.

Uzun hazırlıkların ardından ramazan ekranını hazırlayan Diyanet TV, şimdi bereket ve mağfiret ayı olan ramazanın coşkusunu bekliyor.

Editör: Mehmet Çalışkan