"Ailenizin Kanalı" sloganıyla yola çıkan Diyanet TV, yeni yayın dönemi için de zengin bir içerik hazırladı. Kültür sanattan, çizgi filme, sağlıktan bilime, belgesel, fikir ve tartışma programları Diyanet TV’de olacak.

Aileden gençlere geniş bir yelpazede ilkesel yayın politikasıyla yürüyüşünü sürdüren Diyanet TV, iddialı yapımlarla yeni yayın dönemine başlayacak.

Yeni sezonda fikir-tartışma programları, belgeseller, diziler, sohbet programları, engellilere özel programlar, bilgi yarışmaları ve daha fazlası Diyanet TV’de olacak.

Diyanet TV, yeni sezonda Aşr-ı şeriflerin yanı sıra ilmihal, siyer, ibadet, itikat, ahlak konularının öne çıktığı programlarla manevi hayata hitap ederken kültür – sanat programlarıyla geleneksel sanatlardan müziğe birçok alanda yepyeni içerikleri izleyiciyle buluşturacak.

Diyanet TV, aileyi önceleyen, gençlere ulaşan, çocukları ihmal etmeyen, bilime sanata ve kültüre önem veren, toplumun her kesimine ulaşan ve hayata dokunan yayınlarıyla, yayın ilkelerinden taviz vermeden yürüyüşünü sürdürüyor.

Diyanet TV'de yeni yayın dönemi 25 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Editör: Ömer Ceylan