Yeryüzünün mazlum coğrafyalarında yaşlı gözlerle Türkiye'den uzanacak yardım elini bekleyenlere umut, kardeşlik, iyilik ve necip Türk milletinin merhamet yüklü yardımlarını ulaştırmak için yollara düşen Türkiye Diyanet Vakfı, soğuk kış günlerinde sofralara sıcak aş koyuyor.

"Yeryüzünde İyilik Hakim Oluncaya Dek" bilinciyle merhamet yüklü yardımları, mazlumların sofrasına ulaştıran Türkiye Diyanet Vakfı, başlattığı iyilik seferberliğini yeni kampanyalarla daha da genişletiyor.

Sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolarla hayırsever Türk milletini bir kez daha iyilik hareketine destek olmaya çağıran Türkiye Diyanet Vakfı, "Yolun İyilik Olsun" başlığıyla yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında bağış yapmak isteyenlere kolaylık sağlayan Türkiye Diyanet Vakfı, GSM operatörleri üzerinden bağış alıyor. 

İyilik hareketine destek olmak isteyen hayırseverler bağışlarını; "YARDIM" yazıp "5601"e sms atarak 10 TL karşılığında yapabiliyor.

Sizler de aşağıdaki sosyal medya hesaplarında yer alan paylaşımları kendi sayfanızda paylaşarak daha fazla kişiyi iyiliğe davet edebilir ve Türkiye Diyanet Vakfının bu yardım çağrısına katkıda bulunabilirsiniz.

Facebook
https://www.facebook.com/watch/?v=524896591707171

Twitter
https://twitter.com/DiyanetVakfi/status/1210613753357709312

Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=KshetKYtVuI

Diğer Bağış Seçenekleri İçin TIKLAYINIZ>>>

Editör: Mehmet Çalışkan