Üsküdar Diyanet Evi nerede?

Diyanet Evi İstanbul/Üsküdar

Diyanet Evleri, Diyanet İşleri Başkanlığının üstlenmiş olduğu misyon itibariyle, nezih ve güvenli ortamıyla hizmet sunuyor. 

Bu anlamda, örnek alınan bir Kurum haline gelen Diyanet İşleri Başkanlığının, mensupları ve ailelerinin konaklama, dinlenme, eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında, büyük bir talep ve beklenti olduğu bilinmekteydi.

Bu ihtiyacı karşılamak üzere, 633 sayılı Diyanet İşleri Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun’un 7.nci maddesinin birinci fıkrasının (f) bendinde, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün vazifeleri arasında sayılan, “Başkanlığın sosyal ve kültürel faaliyetlerini yürütmek, diyanet evi ve benzeri sosyal tesislerin kurulması ve işletilmesini sağlamak” hükmüne istinaden, öncelikli olarak Büyükşehirlerde ‘’Diyanet Evi’’ adı altında sosyal tesis ve misafirhaneler açılması ve Başkanlıkça işletilmesi uygun görüldü.

Bu itibarla, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerekli altyapı çalışmaları tamamlanan ‘’ Ankara Diyanet Evi’’ Nisan 2017, ‘’Altınoluk Diyanet Evi’’ Ağustos 2018, ‘’Üsküdar Diyanet Evi’’ ise Temmuz 2020 tarihi itibariyle konaklama hizmeti sunmaya başladı.

İstanbul Üsküdar Diyanet evi nerede?

Yol tarifi al...

Adres: İcadiye Mahallesi Ayarcıbaşı Sokak Numara: 25 Üsküdar-İstanbul

Rezervasyon ve bilgi için;

Tel : 0 216 492 80 82

Fax: 0 216 492 81 82

Editör: Mehmet Çalışkan