Kuran sesinin yankılandığı camide bu kez 'Çuf çuf' sesleri yükseldi.

Teravih namazı öncesi arkasına dizilen 32 çocukla trencilik oynayan İmam Mahmut Eroğlu, o anları sosyal medya hesabından " Teravih treni süt ve çikolataya doğru yol aldı" notuyla paylaştı. İmam Mahmut Eroğlu'nun önde çocukların arkasında cami içerisinde turladığı fotoğrafa sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı. Sosyal medyadaki Birol adlı kullanıcı " Maşallah işte bu. Tebrik ederim böyle hocaları. Hatta Sponsor bile olurum inşallah" yorumunda bulunurken, Hüsne Ünal adlı kullanıcı ise " Maşallah ne güzel bir görüntü. Çocuklarımıza camileri ve hocaları sevdirmek adına büyük bir hizmet" yorumunda bulundu.

Çocuklarla ‘kutu kutu pense’ oyununu oynayan imam, cami sevgisini çocukların anlayabileceği şekilde aşılamaya çalışıyor. Teravih öncesi çocuklarla oyununu sosyal medya hesabından ''Teravih treni süt ve çikolataya doğru yol alıyor'' ifadesiyle paylaşan imama kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı. 

Hacı Osman Torun Camii İmamı Mahmut Eroğlu, geçtiğimiz yılda çocukların camiye ilgisini artırıp için caminin bir köşesine "Çocuk Market" kurmuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan