Bu kapsamda MÜSDAV tarafından yakın dönemde yapılması planlanan yurtdışı din görevlisi sınavlarına katılmak isteyen personelden gelen talepler doğrultusunda yoğunlaştırılmış yabancı dil programı planlanarak başvurular alınmaya başlandı. 5 Mayıs'a kadar başvuruları devam edecek programa sınırlı sayıda kursiyer alınacak.

2021-2022 eğitim öğretim yılında eğitimler devam ediyor.

2021-2022 Eğitim-öğretim yılında yeni dönem dil kurslarının ilki 1 Eylül 2021 tarihinde 7. Dönem dil kursları olarak başladı.  Yurtdışına din görevlisi olarak gitmek isteyen Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin kısa sürede belge alabilmeleri ve hedeflerine ulaşabilmeleri için bu eğitim döneminde 3 dönem program düzenlendi ve yoğunlaştırılmış 10 dönem kurs programı hazırlanarak başvuruları alınmaya başlandı.

MÜSDAV Akademi kapsamındaki dil eğitimi programları, yurt içinden ve yurt dışından zaman ve mesafede kolaylık sağlaması açısından online platformlar üzerinden yapılıyor.

Etkin çalışma planı ile sertifika almak daha kolay

Düzenlenen tüm dil eğitim programlarında, kursiyerlerin akademik çalışma yapabilecek gerekli alt yapıya ulaşmaları, yurt dışı görevlendirmeleriyle ilgili sınavlarda başarılı olmaları, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini istenilen düzeye getirmeleri ve en az A1 ve A2 düzeyinde, akabinde de daha üst seviyelerde sertifika alabilmeleri ya da yeterli YDS dil puanı almaları gibi hedeflere göre planlama yapıldı.

Dil Programları, kursiyerlerin ulusal ya da uluslararası geçerliliği olan YDS, TOEFL IBT, TELC, DELF / DALF sınavlarında başarılı olabilmeleri için gerekli bilgi ve becerileri edinmelerine de imkân sağlıyor.

Önceki dönem kurslarında elde edilen başarılarla, dil eğitiminde başarının adresi olan MÜSDAV Akademi’nin Dil programlarından, İlkokul, ortaöğretim, lisans ya da lisansüstü öğrenim ayrımı yapılmadan, MEB ve Diyanet personelin eğitim öğretim görmekte olan tüm çocukları da faydalanabilme.

Tecrübeli ekip, uzman kadro

Dil programlarının uygulanmasında niteliğin ve kalitenin sağlanması, aynı zamanda belge sınavlarında daha verimli sonuçlar elde edilmesi amacıyla saygın üniversite ve eğitim kurumlarından, Ankara Üniversitesi TÖMER, Hacettepe Üniversitesi Dil Okulları, Fransız Kültür Merkezi, Deutschmitspring Verlag ve Çağrı Dil Okulları ile anlaşmalar yapılarak, alanında yetkin ve deneyimli yerli ve yabancı öğretmenlerden uzman bir kadro ile eğitim yapılıyor.

Sınırlı sayıda kursiyerin alınacağı program hakkında 0 850 260 10 10 iletişim merkezi ile irtibata geçebilir, www.musdav.org.tr web sayfasından ayrıntılı bilgi alınabilirsiniz.

Online Kayıt : http://egitim.vakifglobal.com/

Editör: Mehmet Çalışkan