Sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz

İkinci kez düzenenlenen aşı kampanyası ile Köln sakinlerine hizmet etme imkanı veren Köln Büyükşehir Belediyesi ve Köln Sağlık Sigortaları Birliği’ne teşekkür eden DİTİB Genel Başkan Vekili Ahmet Dilek yaptığı açıklamada; “Köln DİTİB Merkez Camii’nde hafta sonu ikincisi düzenlenen aşı kampanyasında görev alan  ve salgın sürecinin büyük emektarları olan fedakar tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Cenab-ı Hakk, tüm insanlığı hastalıklardan ve musibetlerden muhafaza eylesin.” ifadelerini kullandı.

Köln Sağlık Sigortaları Birliği’nden kampanya ekip sorumlusu olan Doktor Nora Bertenburg da, Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki tüm aşı ekiplerine, Deutsches Rotes Kreuz (DRK) gönüllülerine, sahada destek sunan diğer tüm paydaşlara ve özellikle bugünkü organizasyona ev sahipliği yapan DİTİB MoscheeForum çalışanlarına ve gönüllü gençlerine müteşekkir olduğunu ifade etti.

Köln Sağlık Sigortaları Birliği ve MoscheeForum tarafından organize edilen kampanyada tercihe göre AstraZeneca veya BioNTech aşısı yapıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan