DİTİB Mevlana Camii Din Görevlisi Cengiz Oruç'un organize ettiği ve cami dernek yönetimin destek verdiği program Kadir Gecesi düzenlenen ödül töreni ile son buldu. Ödül töreninde konuşan dernek başkanı Halil Dinç, " Bu program dolayısıyla Sabah Namazı başta olmak üzere diğer bütün vakit namazları ve mukabele okumaları kalabalık bir cemaatle idrak edildi. Bu sebeple çocuklarımız ödüllerin en güzellerini fazlasıyla hak ettiler. Bu programın gerçekleşmesini sağlayan hocamıza çok teşekkür ederim" dedi.

Din Görevlisi Cengiz Oruç "Bu programın asıl amacının; Bir mektep olan Ramazan ayı okulunda isteğimiz zaman aile fertleri ile birlikte sabah namazını, öğle namazını, mukabeleyi, ikindi ve teravih namazlarını camide eda edebileceğimizi öğretti. Bu sebeple tüm namaz vakitleri çocuklarımızın öncülüğünde kalabalık bir şekilde kılındı. Özellikle dernek yönetimimize bu programa verdikleri destekten dolayı çok ama çok teşekkür ederim" dedi.

Her vakit karşılığında topladıkları puanlar sonucunda ilk üçe giren öğrencilere tablet bilgisayar ile katılan diğer tüm çocuklara çeşitli hediyeler verildi. 
 

Editör: Mehmet Çalışkan