Ankara Dini Yüksek İhtisas Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan değerlendirme oturumunun ardından konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, salgın sürecinde hizmetlerin devamı için gösterilen gayreti takdir ederek, “Burada tahminimden daha güçlü bir heyecan ve motivasyon görmek beni gerçekten çok sevindirdi. Umudumu daha da güçlendirdi. Allah razı olsun. Tabi bu şunu da ispatlıyor, çalışan insan umut ve heyecanını kaybetmez. Çalışmayan insanın handikabı, kötümserliğe ve umutsuzluğa düşmesidir.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, hedefe giden yolda engellerin olabileceğini, önemli olanın hedefe odaklanmak olduğunu kaydetti.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak güçlü bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Başkan Erbaş, “Bu heyeti görünce bir taraftan Allah’a hamd ediyorum, diğer yandan, işimizi hakkıyla yapma kudreti vermesi ve hesap gününde mahcup olmamak için dua ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Üç gün süren toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığının stratejik planı çerçevesinde bir önceki yıl içerisinde yapılan faaliyetler değerlendirildi ve 2021 yılı için planlanan çalışmalar istişare edildi. Genel Müdürlerin başkanlık ettiği oturumlarda, Daire Başkanları faaliyetlerini anlatan sunumlar gerçekleştirdi. Her bir sunumun ardından müzakereler yapıldı.

Toplantıya, Diyanet İşleri Başkanlığının üst düzey yöneticileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan