Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), işgalci İsrail’in saldırılarına maruz kalan Filistin halkına desteğini sürdürüyor. 

Yeryüzünde mazlum ve mağdurun umudu, Türk milletinin vicdanı Türkiye Diyanet Vakfı, terör devleti işgalci İsrail'in çocuk, yaşlı, kadın, sivil ayrımı yapmaksızın katliam yaptığı Filistin'de, Müslüman halkın imdadına koşuyor.

İşgalci İsrail’in saldırıları sonrası bölgede düzenli olarak yardım faaliyeti yürüten Türkiye Diyanet Vakfı, acil ihtiyaç duyulan 2 adet ambulans desteği ile de Filistin’de yaraları sarıyor.

"Yeryüzünde iyiliği egemen kılmak için" yola çıkan Türkiye Diyanet Vakfı koordinesinde her hafta Diyanet TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "İyilik Vakti" programında bu hafta "Filistin Özel" canlı yayını gerçekleştirilecek.

"İyi olmak, iyiliği hissetmek için şimdi iyiliği konuşma vakti" sloganıyla gerçekleştirilen programa, Diyanet İşleri Başkan yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın ve Filistinli gençler konuk olacak.

Prof. Dr. Cengiz Tomar, Celal Al, Yusuf Kaplan, Emre Uçtepe, Mustafa Armağan, Dr. Abdulhadi Said Al-Ağa, Edip Zeydan, Nevvaf Takruri, Ali Nur Türkoğlu, Furkan Aldemir, Enver Ataullah, Necip Karakaya, Resul Aydemir gibi birçok ünlü ve gönüllü ismin canlı bağlantılarla konuk olacağı "İyilik Vakti Filistin Özel Canlı Yayını", bu akşam saat 21.30’da Diyanet TV'de izleyiciyle buluşacak.

Editör: Mehmet Çalışkan