Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına atanan Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı görevine başladı.

Prof. Dr. Karslı'nın göreve başlaması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Karslı’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu, başarılar diledi.

Diyanet İşleri Başkanlığının birçok alanda millete hizmet sunduğunu hatırlatan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Diyanet İşleri Başkanlığı sadece 81 ilimiz, 922 ilçemiz değil artık yurt dışında da yüzün üzerinde ülkede teşkilatlanmış, din-i mübin-i İslam'a hizmet noktasında büyük bir gayretin içerisinde olan kurumdur." dedi.

Karslı’nın uzun yıllar Diyanet İşleri Başkanlığında görev yaptığını belirten Erbaş, "Allah hayırlı eylesin, Cenab-ı Hakk utandırmasın." ifadesini kullandı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı ise Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı görevine uygun görmelerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a teşekkür ederek, "Sorumluluğumuz oldukça ağır. Rabbim bizlere kuvvet, kudret ve kolaylıklar ihsan eylesin." dedi.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş'in duasıyla tamamlanan törene Diyanet İşleri Başkan yardımcıları Osman Tıraşçı, Prof. Dr. Huriye Martı, Dr. Burhan İşliyen ve üst düzey yöneticiler katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan