Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen '37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı' kapsamında kurulan Diyanet Haber Tanıtım Standı'nı ziyaret eden Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık, Vakfın matbaa ve yayın hizmetlerine dair açıklamalarda bulundu.

Açık, "Türkiye Diyanet Vakfı olarak toplumun her kesimine; çocuklardan gençlere, akademisyenlerden araştırmacılara, din görevlilerine varıncaya kadar herkese hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bu noktada her geçen gün yayınlarımıza yenilerini ekliyoruz." dedi.

TDV milletimizin vicdanı, temiz kalbi ve iyilik elidir

Türkiye Diyanet Vakfının dünyanın mazlum coğrafyalarında çeşitli hayri faaliyetler yürüttüğünü dile getiren Açık, "Vakfımız milletimizin vicdanı, temiz kalbi ve iyilik elidir. 'Yeryüzünde iyilik hakim oluncaya dek' şiarıyla milletimizin iyi niyet ve bağışlarını, mazlumlarla buluşturmak üzere yollara düşüyoruz." ifadelerini kullandı.

Diyanet Haber'in dijital mecralarda Türkiye Diyanet Vakfına verdiği destek gözardı edilemez

Diyanet Haber'le ilgili düşüncelerini de dile hetiren Açık,"Diyanet Haber başta Diyanet İşleri Başkanlığımız olmak üzere Türkiye Diyanet Vakfımızın sanal dünyaya açılan kapısı oldu. En önemli yanı ise Diyanet Haber'in, güvenilir bilgiyi anında takipçilerine sunuyor olması. Diyanet Haber'in dijital mecralarda Türkiye Diyanet Vakfına verdiği destek gözardı edilemez. Sosyal medya etiket çalışmalarımızı takipçilerine bildirim yoluyla iletmesi bizim için ayrı bir güzellik. Ben, Diyanet Haber ekibine gayretlerinden dolayı hususen teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan