Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısıyla yurt genelinde 90 bin camide sabah namazıyla birlikte Fetih suresi okunacak, Mehmetçiğin zaferi için dualar edilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de yürüttüğü BaharKalkanı harekatı kapsamında Mehmetçiğin selameti ve harekatın zaferle sonuçlanması için yurt genelinde sabah namazında Fetih Suresi okutacak.

Başkan Erbaş konuya ilişkin bilgiyi kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajla duyurarak tüm vatandaşları sabah namazında camilerde duaya davet etti.

İşte Prof. Dr. Erbaş'ın o mesajı;

Kahraman Mehmetçiğimizin başlattığı #BaharKalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için tüm camilerimizde sabah namazında Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir. Milletimizi sabah namazında tüm camilerimize duaya bekliyoruz. pic.twitter.com/Q4zJJovjv5

— Prof. Dr. Ali Erbaş (@DIBAliErbas) March 1, 2020

#BaharKalkanı Harekatı'nda kahraman Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diliyor; Yüce Rabbimden şanlı ordumuzu, nusretiyle ve kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyorum.

— Prof. Dr. Ali Erbaş (@DIBAliErbas) March 1, 2020

Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii

Kahraman Mehmetçiğimizin başlattığı #BaharKalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla 2 Mart Pazartesi günü Hacı Bayram Camii’nde sabah namazında Fetih Suresi okunup dua edilecektir. pic.twitter.com/52kGYV4vSE

— Diyanet (@diyanetbasin) March 1, 2020
Editör: Mehmet Çalışkan