Denizli İl Müftülüğü ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü iş birliğinde Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii Ramazan ayında 3 bin 500 öğrenciyi ağırladı.

2018 yılında açılan Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii müştemilatında hayırsever sanayicilerin destekleri ile iyilik sofraları kurulduğunu belirten İl Müftüsü Mehmet Aşık, "2018, 2019 yıllarında camimiz müştemilatında 1500 kişi iftar yemeklerine katıldı. Koronavirüs salgın döneminde ara verdiğimiz iftar programı normal hayata geçilmesi nedeniyle bu yıl takribi 3500 üniversite öğrencimize iftar ikramı yapıldı. Bu güzel organizasyon Denizlili hayırsever sanayicilerimizin destekleri ile olmaktadır. İftar yemeklerinin organizasyonu yapan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı ve Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii Derneği Başkanı Abdülkadir Uslu'nun riyasetinde destek olan tüm hayırsever sanayicilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı ve Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii Derneği Başkanı Abdülkadir Uslu ise, "Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak 2018 yılına bugüne kadar sanayicilerimizin destekleri ile iftar sofraları kuruyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiğimiz iftar programlarımızı bu yıl yeniden tekrar kurduk. Bu yıl 3 bin 500 üniversiteli talebemize iftar yemeği veriyoruz. Bu iftar yemekleri sayesinde gençlerimizle yakından ilgileniyor ve onlara değer veriyoruz. Gençlerimiz bu memleketin geleceği olduğu için onlara bu hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu hayrımız Cenab-ı Allah katında da makbul olur.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan