Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülükleri bünyesinde hizmet veren "Aile ve Dini Rehberlik (ADRB)" bürolarına bir yenisi daha eklendi.

Tavas İlçe Müftülüğünce yapımı tamamlanan “Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu”, “Diyanet Gençlik Merkezi” ile “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” düzenlenen törenle açıldı.

Kovid-19 tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Güzel ilçemize Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu, Diyanet Gençlik Merkezi ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu gibi çeşitli eserler kazandırıldığı için hayırsever vatandaşlarımıza ve gayretli çalışmalarından dolayı ilçe müftümüze can-ı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

Tavas İlçe Müftüsü Metin Çelebi ise yatılı hafızlık Kur’an kursu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Yatılı kursumuzun ilk halinden bugünkü haline gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından emekli İl Müftüsü Ömer Kocaoğul’un yaptığı dua ile “Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu”, “Diyanet Gençlik Merkezi” ile “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” hizmete açıldı.

Açılışa, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, emekli İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, İlçe Emniyet Müdürü İlhami Doğangüzel, İlçe Müftüsü Metin Çelebi, Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok vatandaş katıldı.

Program, İlçe Müftülüğünce yapılan ikram ile sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan